Factori Cheie 2

The Sisters of Charity of the Incarnate Word

The Sisters of Charity of the Incarnate Word este o asociatie de femei credincioase care slujesc Biserica propovaduind semnele prezentei lui Dumnezeu in lume. Fiindu-le incredintate misiunea de a intruchipa dragostea pentru Cuvantul Intrupat, ele sustin ca, indiferent de forma slujirii lor, propriile lor vieti reprezinta cea mai convingatoare proba a prezentei lui Iisus Hristos. Ele isi impartasesc darul in slujbe de rugaciune, vindecare si educare. Cu sediul In Houston, Texas, ele ii deservesc direct pe cei nevoiasi In zone precum El Salvador, Guatemala, Irlanda, Kenya, Romania si Statele Unite.

Baylor College of Medicine

Baylor College of Medicine din Houston, singura facultate de medicina privata din zona Greater Southwest, este recunoscuta drept un centru academic pentru stiintele medicale de prim rang si este cunoscuta pentru excelenta in educatie, cercetare si ingrijirea pacientilor. Afati mai multe despre istoria BCM: http://www.bcm.edu/about/ In 2009, U.S.News si World Report au pozitionat BCM pe locul 13 in clasamentul general al facultatilor de medicina din tara pentru cercetare si pe locul 7 pentru ingrijire primara. BCM ocupa de asemenea locul 13 in clasamentul facultatilor de medicina din SUA pentru finantare National Institutes of Health si locul 2 in tara pentru finantare din surse federale pentru cercetare si dezvoltare in stiinte biologice la universitati si colegii de catre National Science Foundation. Afat In Centrul Medical Texas, Baylor College of Medicine este afliat cu opt spitale universitare, fiecare renumit pentru excelenta sa in medicina. Afla mai multe despre afilierile noastre. Facultatea beneficiaza de un sprijin pentru cercetare de 302 milioane dolari, din care 241 milioane din surse federale, si peste 90 de centre si unitati de cercetare si de ingrijire pacienti. In prezent BCM instruieste peste 3000 de studenti la medicina, absolventi, asistente specializate anestezie si asistente pentru medici, precum si rezidenti si post-doctoranzi.

Baylor International Pediatric AIDS Initiative


Baylor College of Medicine International Pediatric AIDS Initiative a fost infintata In 1996 de dr. Mark W. Kline, Profesor In Pediatrie la Baylor College of Medicine, in vederea sprijinirii preventiei, ingrijirii si tratamentului impotriva HIV/SIDA la nivel international, precum si a educarii profesionistilor in domeniul sanitar si a cercetarii clinice. S-a dezvoltat rapid in cel mai mare program universitar din lume, dedicat imbunatatirii starii de sanatate si a vietii copiilor infectati cu HIV. Misiunea Baylor College of Medicine International Pediatric AIDS Initiative (BIPAI) si a organizatiilor sale non-guvernamentale afiliate din Romania, Botswana, Lesotho, Swaziland, Malawi, Uganda, Kenya si Burkina Faso este aceea de a administra un program de inalta calitate, de mare impact, pentru o ingrijire si tratament anti HIV/SIDA pentru copii si adulti de inalta etica, pentru instruirea profesionistilor in domeniul sanitar, si pentru cercetare clinica.

Abbott Fund


Infintat In 1951, Abbott Fund este o organizatie privata non-profit conform 501(c)3 In statul Illinois si este finantata exclusiv de Abbott, o companie multi-nationala care activeaza In domeniul sanatatii. Viziunea Abbott Fund este aceea de a crea comunitati globale mai sanatoase in lumea Intreaga. Abordarea lor consta in sprijinirea de programe concentrate pe rezultate si care au un impact permanent asupra vietii oamenilor. O mare parte din eforturile lor filantropice se concentreaza pe imbunatatirea serviciilor medicale pentru cei saraci, marginalizati si defavorizati. Ei sprijina si se asociaza cu o gama larga de organizatii, incluzand grupuri de caritate comunitare, institutii academice, asociatii de profesionisti in domeniul medical si sanitar, agentii internationale de intrajutorare si organizatii non-proft. Multe din aceste programe ajuta la gasirea unor solutii pentru nevoile medicale globale care definesc lumea din ziua de azi. Unde este cazul, aceste programe pot beneficia de asemenea de expertiza sanitara si tehnica, administrarea si produsele Abbott. Domeniile majore de finantare ale programului includ: ingrijire anti-SIDA la nivel global, accesul la ingrijire medicala si inovatie medicala, si viabilitatea comunitatii.

« Partea 1 Partea 3 »